Hozzávalók:
-6 tojás
-6 ek. liszt
-6 ek. cukor
-1 cs. sütőpor
-2 cs. vaníliás pudingpor
-6 dl tej
-7 ek. cukor
-1 kocka margarin
-1 nagy cs. porzselatin
-piros ételfesték
Piskóta: 6 tojás, 6 ek. liszt, 6 ek. cukor, 1 csomag sütőpor
A fehérjét a cukorral habbá verni, majd óvatosan a sárgájához keverni, majd beleforgatni a sütőporos lisztet. Tűpróbáig sütni.
Krém: 2 csomag vaníliás pudingpor, 6 dl tej, 7 ek cukor, 1 kocka margarin
Pudingot főzünk, majd ha kicsit hűlt hozzákeverjük a margarint.
A tésztát félbevágjuk. Az egyiket megkenjük a krém harmadával majd eperszeleteket teszünk rá. Jön a krém második harmada és a piskóta. A maradék krémet elkenjük a tetején, kirakjuk félbe vágott eperrel és zselatinozzuk(1 nagy csomag zselatin elkészítve, ahogy a hátoldalán van a recept +piros ételfesték)
Pudingot főzünk, majd ha kicsit hűlt hozzákeverjük a margarint.
A tésztát félbevágjuk. Az egyiket megkenjük a krém harmadával majd eperszeleteket teszünk rá. Jön a krém második harmada és a piskóta. A maradék krémet elkenjük a tetején, kirakjuk félbe vágott eperrel és zselatinozzuk(1 nagy csomag zselatin elkészítve, ahogy a hátoldalán van a recept +piros ételfesték)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése