Hozzávalók:
-6 tojás
-6 ek. cukor
-6 ek. liszt
-6 ek. víz
-1 cs. sütőpor
-1,5 ek. kakaópor
-1 üveg meggybefőtt
A tojásokat ketté választjuk. A fehérjét habbá verjük. A többi alapanyagot összekeverjük. A habból kb. 3 kanálnyit a masszához keverünk. Az egy harmadát a tésztának egy külön tálba kiszedjük és belekeverjük a kakaóport. A tojáshabunk két harmadát a sárga, míg az egy harmadát a kakaós részbe óvatosan belekeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a sárga masszát, megszórjuk magozott meggyel, majd habzsákba töltjük a kakaós masszát és berácsozzuk a sütialapot. 180°-on tűpróbáig sütjük. Miután kihűlt szeleteljük:)
Ha nincs kedvünk a két masszával pepecselni hagyjuk ki a kakaós részt :)
Sütés előtt:
Sütés után:
Szeletelve:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése