-34 dkg liszt(28 dkg Nutri Free Mix per Pane+6 dkg Glutenix Alfa-Mix)
-5 g só
-5 g cukor
-10 g Fiber Husk(útifűmaghéj)
-1 cs. szárított élesztő(Dr. Oetker-t használtam)
-4 ek. vaj
-300 ml langyos víz
Mindent egy kelesztőtálba teszünk, majd gyúróspirállal jól kidagasztjuk. A tál tetejét rátesszük, 20 percig kelesztjük. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral. A megkelt tésztát olajos kézzel megformázzuk, tepsibe helyezzük és egy éles késsel kicsit bevágjuk a tetejét. 30 percig kelesztjük, előmelegített sütőbe 50-60 percig sütjük(tűpróbával ellenőrizhetjük).
Kelesztés után:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtJhnFTffpwtshaZIIWZf3FbbsV7i50B4Suun5Kczb-ij11T5XA4egv29RnaW8_Xq3dF0vZ-f90nxNjWULUlJoo7294AiiBoVkz96cMi2-LnfqtZQ-cloGbBqEhgpvanEOydu3-YWXFQs/s320/111.jpg)
Frissen szeletelve:
Nutellával :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése