2015. július 9., csütörtök

Milánói

Mivel eléggé lefoglalt a sütés, csak egy 20-25 perces milánóit készítettem ma:)

Hozzávalók:
-1 cs. gluténmentes spagetti tészta(Pasta d'oro-t használtam)
-1 kis üveges Coop Bolognai mártás
-30 dkg sonka vagy párizsi(felkockázva)
-2 ek. olaj
-1,5 tk. cukor
-oregánó, bazsalikom, majoranna(ízlés szerint)

A spagetti tésztát forrásban lévő sós vízben megfőzzük. Addig egy lábasban az olajon picit megpirítjuk a sonkát(vagy párizsit), majd ráöntjük a mártást. Ízesítjük és besűrítjük. Leszűrjük a tésztát és az alapunkhoz keverjük. Reszelt sajttal tálaljuk.

Természetes lehet házi mártással is készíteni:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése