Hozzávalók:
-55 dkg darált hús
-2 kis vöröshagyma
-1 közepes burgonya
-1 tojás
-só
-fűszerek ízlés szerint(fűszerpaprikát, borsot, majorannát, bazsalikomot használtam)
-1 közepes karfiol
-2 csomag bacon(kb. 26 szelet volt)
A karfiolt sós vízben előfőzzük. Kihűtjük.
A húshoz hozzáreszeljük a hagymát és a burgonyát. Hozzáadjuk a tojást, ízesítjük és jól összegyúrjuk.
Egy tepsibe kevés olajat és vizet öntünk, majd napsugárként elhelyezzük a baconszeleteket. Középre tesszük a karfiolt, majd szépen rányomogatjuk a fasírtalapot és ráhajtjuk a baconöket. Alufóliával lefedjük. Normál hőfokon kb. 50-60 percig sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése