![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGBiSZfE7B7M85K70sj64MW_iLziE7zz_PY2aEERTSgM92p6N4EqtCx3YxHVY3-WGGCqLTTsoQYi-I_VW5HDOPw8VBe3WmGBTrGKEkbsK2Y9gGvkJ1sEfSphsuWmAPKzFB3B6sLScJZVs/s320/10822549_844906428907093_61792562_n.jpg)
Hozzávalók(2-3 személyre):
-40 dkg liszt(Glutenix Alfa-Mix-et használtam, de készült már Naturbittel is)-1 cs. sütőpor
-1 tk. só
-3 ek. olaj
-1 doboz kefír
-1,75-2 dl víz
-olaj a sütéshez
Kb. 1 dl vízben feloldjuk a sütőport. A többi alapanyagot egy tálba tesszük, hozzáöntjük a sütőporos vizet. Gyúróspirálos robotgéppel elkeverjük, a maradék vizet is belegyúrjuk(A tésztánk akkor jó, ha csak egy nagyon picit ragad). Olajos kézzel formázzuk, bő olajban sütjük. Tejföllel, sajttal, fokhagymával megesszük:)
Rózsa Balázs lángosa a recept alapján:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése